Oliveras Boix Arquitectes OB

Rehabilitació i ampliació de la Biblioteca Montbau - Albert Pérez Baró

Rehabilitació i ampliació de la Biblioteca Montbau. La biblioteca està situada en una edificació dels anys 60 inicialment concebuda com un conjunt escolar.

 

2012 - 2015

Localització: Barcelona, C/ de l'Arquitectura 8

Client: Ajuntament de Barcelona / BIMSA

Superfície: 842 m2

Pressupost: 1.210.372 €

*Menció 2a Mostra d'Arquitectura de Barcelona 2016

*Selecció Premis FAD 2016

*Selecció XIII Bienal Española de Arquitectura

*Selecció Premis Catalunya Construcció 2016

 

Equip

Arquitectura: Oliveras Boix Arquitectes

Direcció d'obra: Oliveras Boix Arquitectes

Estructura: BOMA (Anabel Lázaro)

Instal·lacions: PGI Engineering (Francesc Tijeras)

Pressupost i amidaments: Karen Roman

Disseny senyalització: Cómo Design Studio (Anna Sodupe + Susana Catalán)

Projecte de mobiliari: Oliveras Boix Arquitectes

Fotografia: José Hevia